Přeskočit na hlavní obsah

Požadavek na montáž drtiče odpadu v domácnosti - formulář


Pokud máte jakýkoliv dotaz ohledně drtičů odpadu, kuchyňských baterií a dřezů, neváhejte a zavolejte nebo napište na níže uvedené kontakty. Případně vyplňte formulář níže, kde si můžete objednat montáž drtiče odpadu a vybrat drtič podle Vašich preferencí. Všechny drtiče držíme skladem u dodavatele. Drtič Vám přivezu v den montáže, o nic jiného se již tedy nemusíte starat, nemusíte jej objednávat zvlášť. 

Při objednání drtiče odpadu včetně montáže v domácnosti ušetříte za DPH, kdy účtujeme 15% namísto 21%.

V případě nejasností volejte: 737 991 923 nebo pište na email: valka@imperamaxima.cz

Populární příspěvky z tohoto blogu

Srovnání drtičů potravinového odpadu aneb který drtič je pro vás nejlepší?

  InSinkErator, Bone Crusher, EcoMaster, Franke, Waiste Maid a některé další. Tyto značky jsou běžně k prodeji na českém trhu. Liší se kromě konstrukce a velikosti také cenovkou. A jako v jiných oblastech života platí, že vysoká cena automaticky neznamená vyšší kvalitu.  Na netu najdete spoustu článků, které se zabývají hodnocením drtičů, pisatelé se v nich ovšem mnohdy opakují, a tak jsou si nakonec všechny články docela podobné. Někdy to vypadá, že snad doma ani drtič odpadu nemají.  Něco o mně Následující hodnocení vychází převážně z mých osobních zkušeností, které jsem nasbíral v domácnostech a restauracích u zákazníků v ČR. Za 6 let působení ve firmě Welt servis s.r.o. (a další roky, kdy se touto činností dále zabývám) jsem namontoval v domácnostech stovky drtičů a další stovky jsem jich rozebral a opravil, poté, co nám je zákazníci poslali poštou. V ČR je jen několik lidí, kteří drtiče odpadu znají do takových detailů a kteří je dokáží víceméně poslepu rozebrat a opět poskládat.

Problematika zpracování organických odpadů

Potravinové odpady představují cca 10 - 20% domácího odpadu a jsou velmi problematickou součástí odpadu. Každý krok zpracování potravinového odpadu je rizikový z hlediska sanitárního, ohrožení zdraví občanů a životního prostředí. Zpracování v kompostárnách se jeví jako nejvíce přátelské k životnímu prostředí, k tomuto se však váže komplexní logistika, jako speciální nádoby pro sběr odpadu, svoz speciálními nákladními vozy, kompostárny, zpracování odpadu a použití výsledného produktu při rekultivacích. Další možností je spalování ve speciálních spalovnách, které při procesu produkují energii, vzhledem k vysokému obsahu vody v potravinových odpadech je však nutno dodat k dokonalému spálení více energie, než se ze spalování získá. V ČR se potravinový odpad obvykle sváží na skládky s ostatním směsným odpadem, kde se samovolně rozkládá, přičemž se do atmosféry uvolňuje metan, skleníkový plyn. Zajisté znáte ten charakteristický zápach skládky, to je bioplyn neboli metan. Předpoklad při správ